BIAB OneDay Training

BIAB OneDay Training

In de BIAB OneDay Training leer je alles – van het ontvangen van de klant tot aan het afscheid van de klant. We beginnen deze dag samen met het doornemen van de belangrijkste theoriepunten en de belangrijkste punten die veelvoorkomend zijn in een nagelsalon.

Na deze cursus dag heb je voldoende kennis over de theorie, met name de anatomie, van de nagels en wat enorm belangrijk is bij het zetten van een kunstnagelproduct. Je leert deze theorie te analyseren en te herkennen in de praktijk.

Je leert het volledig en correct uitvoeren van een Russian Manicure, in combinatie met een BIAB applicatie. Deze BIAB applicatie kan uitgebreid worden naar keuze. We kunnen bij je model een French (wit getekend lijntje) aanbrengen, of een gellak. We kunnen het ook nude laten. Deze cursus kan aangepast worden op jouw wensen. Dus indien jij wenst goed French nagels te kunnen maken, dan focussen wij hier volledig op.

Ik leer je tips & tricks en hoe je het beste je prachtige resultaat kunt vastleggen en delen op social media.


Hoe ziet de trainingsdag eruit?

09:30 Theorie

10:30 Starten op Model 1 (onder volledige begeleiding)

13:00 Uitgebreide verzorgde lunch

13:30 Starten op Model 2 (zelfstandig met begeleiding)

16:30 Afsluiten en ontvangst certificaat


Investering

De kostprijs van deze cursus bedraagt €600,- Tegen een meerprijs van €50,- kunt u kiezen voor een starterspakket bestaande uit:

  • De juiste manicure bitjes
  • Manicure schaartje
  • Basecoat en topcoat
  • 2 BIAB kleuren
  • 1 penseel 1 fineliner
  • Handvijl

Indien u liever meer praktijk wenst te volgen, dan kunt u kiezen voor de BIAB TwoDay Training. De training ziet er hetzelfde uit als de BIAB OneDay Training, alleen bestaat deze dan uit twee volledige dagen. Beide dagen zullen er hetzelfde uitzien, dus in plaats van op 2 modellen, heb je dan op 4 modellen gewerkt. De BIAB Twoday Training heeft een kostprijs van €700,-


Training aanvragen

Wacht niet langer. Klik hier om direct deze training aan te vragen.