BIAB is een nog iets flexibeler product dan gel. Hierdoor is het mogelijk om een natuurlijk uitziende nagel te creëren. BIAB is gemaakt om het beste uit de natuurlijk nagel te halen; daarom heet het ook wel: A Natural Nail Treatment. Het product zorgt voor een pinching effect van de nagels. Dit betekend dat bij langdurig gebruik de nagel smaller en langer zal worden. Dit product is geschikt voor kortere nagels; hierbij maakt het niet uit of u nagels bijt of niet.
Indien u korte nagels heeft kunt u ervoor kiezen om deze te verlengen. Hiervoor is gel een uiterst geschikt product. Hierbij maakt het niet uit of u een nagelbijter bent of niet. Gelnagels zijn flexibele nagels. Hier merkt u verder niks van; het voelt gewoon aan als een hard product.
De theorie erachter is dat gelnagels wat meebewegen met de eigen nagel wanneer deze veel stootjes te verduren hebben gedurende de dag, denk aan: veel typen, schoonmaakwerk etc. Bij gelnagels zijn er veel mogelijkheden; u kunt kiezen voor een neutrale nude gel, of nagels met een kleurtje. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels en BIAB nagels zijn nog flexibeler dan acrylnagels. In praktijk voelen alle producten gewoon hard aan, maar de theorie is dus anders. Gel en BIAB is wat “ zachter” voor de eigen nagel; wat fijn is indien de nagels veel stootjes te verduren krijgen gedurende de dag, denk aan: veel typen of schoonmaakwerk.
Nee. Alle producten brengen geen schade aan de natuurlijke nagel, mits goed gezet door een ervaren styliste.
Dit kan zeker. Gelnagels en BIAB zijn uitermate geschikt voor nagelbijters. Doordat er een kunstnagel op de nagel zit is het niet mogelijk om de natuurlijke nagel te bijten. Hierdoor krijgt de nagel de kans om te groeien en om te herstellen.
Mijn advies luidt altijd om de drie weken een navulbehandeling te doen. Soms kan het zo zijn dat je nagels langzamer groeien; dan zou om de vier weken prima zijn.
In het begin kijken we altijd even naar hoe de nagels eruit zien en wat de wensen zijn. Dan kijken we welk product (Gel of BIAB) geschikt is en of we hiermee de gewenste resultaten kunnen bereiken.

Bij elke behandeling wordt een russian manicure uitgevoerd; hierbij verwijderen we de dode huidcellen. Dit zorgt voor optimale hechting plus er kan dichter bij de nagelriem gewerkt worden waardoor er minder snel uitgroei ontstaat; je kan dus langer met je set doen.

De kunstnagels worden mooi afgewerkt en als afsluiting wordt de huid rondom de nagels verzorgd met een verzorgende nagelriemolie en de handen worden gehydrateerd met een fijne handcrème.
Ja, bij de salon zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.
Bent u overtuigd?
Laten we starten!