Beauty Loft Trainingen

Beauty Loft is gespecialiseerd in het geven van hand- en voetbehandelingen. Ook enkele gelaatsbehandelingen mogen tegenwoordig niet ontbreken in de beauty branche. Ik, Nicky, de eigenaresse van het bedrijf Beauty Loft ben een erg gedreven nagelstylist en sta nooit stil en blijf nieuwe behandelingen toevoegen en bestaande behandelingen uitbreiden. Mijn kennis hierin is erg breed – zowel op nagelgebied, als op alle andere bijkomende zaken.

Ik deel deze kennis graag, en bied daarom verschillende cursussen aan. Door het grote aanbod aan cursussen is er hopelijk een passende cursus voor elke cursist. De cursussen worden zo goed mogelijk op maat aangeboden. Indien je interesse hebt in het volgen van een cursus, dan kunnen we altijd in overleg het een en ander aanpassen indien je wensen anders zijn dan aangeboden.

De cursussen kunnen gepland worden op de zaterdagen en zondagen – of op een doordeweekse dag in overleg. De nagelwereld is een hele grote uitgebreide wereld met een markt die steeds veranderd. Ik wil je verwelkomen in deze wereld en meenemen in dit grote avontuur.

Privé trainingen
Deze verschillende trainingen worden aangeboden door Beauty Loft: 
  • BIAB OneDay Training
  • BIAB TwoDays Training
  • Allround Nagelstyliste
  • Perfectie Training
  • Russian Manicure
  • Cosmetische Pedicure
  • Cosmetische Pedicure in combinatie met Gellak en BIAB

Alle trainingen kunnen worden uitgebreid met een starterspakket tegen een kleine meerprijs.

De trainingen zijn prive trainingen, dus alle aandacht is voor jou.

Na het volgen van een training naar keuze beschik je over voldoende kennis om zelfstandig in de praktijk kunstnagels te zetten. Indien je ergens nog tegenaan loopt ben ik altijd bereikbaar om je te helpen. De begeleiding stopt dus niet na het volgen van een training. Ook krijg je een theorieboek mee waarin alles staat uitgelegd. Dan kun je thuis rustig de theorie doornemen indien nodig.
Ook beauty professional worden?
Wacht niet langer!